1. wasmachines
  2. Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WT7U4600NL SelfCleaning op onze pagina.

Specificaties Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 65,2 cm diepte

Gewicht

56,16 kg

Aansluitwaarde

1000 W

Omschrijving van de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning is een innovatieve warmtepompdroger die speciaal is ontworpen om energie te besparen en het onderhoud te minimaliseren. Deze droger is perfect voor kleine tot middelgrote huishoudens, met een capaciteit die geschikt is voor 2 tot 3 personen. Een van de meest opvallende kenmerken van deze droger is de zelfreinigende condensor. Deze condensor spoelt automatisch schoon, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het onderhoud van het apparaat. Hierdoor blijft de droger energiezuinig en efficiënt, waardoor je geld bespaart op je energierekening. De Siemens WT7U4600NL biedt een breed scala aan droogprogramma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt vinden voor je kleding. Of je nu overhemden, handdoeken of dekens droogt, deze droger zorgt voor een perfect resultaat. Daarnaast heeft deze droger een topklasse bouwkwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 64 decibel is deze droger ook nog eens erg stil. Je kunt hem dus zonder problemen in de buurt van je slaapkamer of thuiswerkplek plaatsen, zonder gestoord te worden door lawaai. Bovendien wordt de droger geleverd met een handige condensafvoerslang, zodat je het apparaat eenvoudig kunt aansluiten op de waterafvoer. Hierdoor hoef je de condensbak niet meer te legen. Met de Siemens WT7U.

Pluspunten
  • De SelfCleaning Condenser wordt automatisch schoongespoeld tijdens het droogproces, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. De warmtepompdroger is zeer zuinig en heeft energieklasse A+++. Met een maximale droogtijd van 148 minuten behoort hij tot de snelheidsklasse 'snel', wat betekent dat je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • De wasdroger heeft geen functie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,2 cm

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WT7U4600NL SelfCleaning is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric. 

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning weegt 56,16 kg.