1. wasmachines
  2. LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning op onze pagina.

Specificaties LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG SensorDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 69 cm diepte

Gewicht

57 kg

Aansluitwaarde

Omschrijving van de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning is een innovatieve en energiezuinige warmtepompdroger met een A+++ energielabel en een Dual Inverter Heat Pump. Met deze geavanceerde warmtepomp heb je de keuze uit twee droogprogramma's, zodat je kunt kiezen tussen snel of minder snel drogen. Als je kiest voor het minder snelle programma, bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Deze droger heeft een unieke zelfreinigende condensor, die automatisch schoonspoelt. Hierdoor blijft het apparaat altijd efficiënt en zuinig werken. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de RC90V9AV3Q perfect geschikt voor grote ladingen beddengoed in één keer. Wat deze droger nog specialer maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via de LG SmartThinQ app. Via deze app kun je niet alleen de resterende droogtijd van je wasgoed bekijken, maar ook de droger op afstand bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de droger op pauze zetten als je even snel boodschappen wilt doen. Met de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning haal je een energiezuinige en slimme warmtepompdroger in huis, die je leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • De Auto Reinigende Condensor spoelt automatisch schoon, zodat jij minder onderhoud hoeft te doen. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Het duurt bijna 4 uur om een volle trommel was te drogen en daardoor is het niet snel. De afvoerslang van de droger die wordt meegeleverd is relatief kort, dus je moet de machine dicht bij de afvoerbuis plaatsen of een langere slang aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 69 cm

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: LG SensorDry. 

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning weegt 57 kg.