1. wasmachines
  2. AEG L7FE794CBS ProSteam

AEG L7FE794CBS ProSteam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG L7FE794CBS ProSteam op onze pagina.

Specificaties AEG L7FE794CBS ProSteam

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 63,1 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG L7FE794CBS ProSteam

De AEG L7FE794CBS ProSteam is een innovatieve wasmachine die niet alleen zorgt voor schone kleding, maar ook helpt bij het verminderen van kreukels. Dankzij de geavanceerde stoomfunctie kun je met een druk op de knop stoom toevoegen aan het einde van het wasprogramma. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere dingen die je graag doet. Naast het verminderen van kreukels, biedt de AEG L7FE794CBS ProSteam ook de mogelijkheid om je kleding op te frissen met stoom. Als je kleding een muffe geur heeft, maar geen vlekken heeft, kun je eenvoudig het stoomprogramma selecteren om je kleding op te frissen en weer heerlijk te laten ruiken. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor grote ladingen kleding of handdoeken. Zelfs als je een kleiner huishouden hebt, maar regelmatig beddengoed wast, is deze wasmachine ideaal voor jou. Bovendien kun je met de energieklasse A van de AEG L7FE794CBS ProSteam verzekerd zijn van een zeer energiezuinige waservaring. De ProSense beladingssensor past automatisch het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed die je hebt. Hierdoor wordt er niet meer water en energie verbruikt dan nodig is, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensst.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie verfris jij je kleding en heb je minder werk aan strijken. De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je ook grote hoeveelheden kleding of beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heb geen UniversalDose om wasmiddel pods sneller te activeren.

Veelgestelde vragen over de AEG L7FE794CBS ProSteam

De AEG L7FE794CBS ProSteam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

De AEG L7FE794CBS ProSteam heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG L7FE794CBS ProSteam is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG L7FE794CBS ProSteam is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG L7FE794CBS ProSteam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG L7FE794CBS ProSteam heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG L7FE794CBS ProSteam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG L7FE794CBS ProSteam weegt 74,5 kg.