1. wasmachines
  2. Siemens WG44G107NL

Siemens WG44G107NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG44G107NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WG44G107NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

66,3 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG44G107NL

De Siemens WG44G107NL is een krachtige wasmachine die zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijdert, zoals rode wijn en olie. Dankzij het geavanceerde anti-vlekkensysteem past de machine het wasprogramma automatisch aan op basis van het type vlek. Dus geen zorgen meer over die vervelende vlekken op je favoriete kledingstukken na een gezellige avond gourmetten! Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor grote ladingen wasgoed. Je kunt nu al je beddengoed in één keer wassen, wat je een hoop tijd en moeite bespaart. Bovendien is de WG44G107NL zeer energiezuinig met een energieklasse A. Dit betekent dat je tot wel € 290,- aan energiekosten kunt besparen gedurende de levensduur van de machine. Naast de standaard programma's voor verschillende kledingstukken, zoals overhemden, wol en katoen, beschikt deze wasmachine ook over de handige varioSpeed functie. Met deze functie kun je tot wel 60% sneller wassen, ideaal voor wanneer je haast hebt en je overhemden op tijd schoon wilt hebben. Bovendien zorgen de iSensoric sensoren ervoor dat je nooit meer water en energie verbruikt dan nodig is, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu spaart. Kies voor de Siemens WG44G107NL en geniet van schone en frisse kleding, zonder gedoe met hardnekkige vlekken!

Pluspunten
  • Het vlekkenverwijderingssysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bestuurt de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44G107NL

De Siemens WG44G107NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WG44G107NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG44G107NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG44G107NL is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG44G107NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG44G107NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WG44G107NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG44G107NL weegt 66,3 kg.