1. wasmachines
  2. Bosch WQG235D1NL

Bosch WQG235D1NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WQG235D1NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WQG235D1NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

56,4 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Bosch WQG235D1NL

De Bosch WQG235D1NL is een duurzaam apparaat van topkwaliteit dankzij de uitstekende bouwkwaliteit. Deze warmtepompdroger is voorzien van een SelfCleaning Condenser, waardoor de warmtewisselaar tijdens het drogen automatisch wordt schoongespoeld. Je hoeft dus zelf niet meer om te kijken naar het reinigen hiervan. Met het HygienePlus programma kun je de droger gebruiken als je last hebt van allergieën voor huisstofmijt, pollen of dierenharen. Daarnaast kun je bij het selecteren van een programma ook kiezen voor de antikreukfase, waardoor hardnekkige kreukels worden voorkomen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw overhemden minder gekreukeld uit de trommel komen. De Bosch WQG235D1NL biedt ook een SuperKort 40 programma, waarmee je kleine hoeveelheden was in slechts 40 minuten kunt drogen. Zo kun je snel je favoriete outfit weer aantrekken. Daarnaast zorgt de AntiVibration technologie ervoor dat de wasdroger tijdens het centrifugeren stil is, dankzij de speciale zijwanden. Dit zorgt voor een aangename en rustige droogervaring. Kortom, met de Bosch WQG235D1NL haal je een duurzame en veelzijdige warmtepompdroger in huis die aan al je droogbehoeften voldoet.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma verwijdert allergenen uit je wasgoed door het te wassen op hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Bosch WQG235D1NL

De Bosch WQG235D1NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Bosch WQG235D1NL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WQG235D1NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WQG235D1NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WQG235D1NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WQG235D1NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor. 

De Bosch WQG235D1NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WQG235D1NL weegt 56,4 kg.