1. wasmachines
  2. Miele WSD 164 WCS

Miele WSD 164 WCS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSD 164 WCS op onze pagina.

Specificaties Miele WSD 164 WCS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele WiFiConnect, Miele voorstrijken

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

85 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de Miele WSD 164 WCS

Met de Miele WSD 164 WCS kun je eenvoudig grote hoeveelheden kleding en beddengoed wassen. Met een vulgewicht van 9 kilogram is het mogelijk om al je was van de hele week in één keer te wassen. Maar ook als je een kleinere lading hebt, past de wasmachine automatisch het verbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaar je energie en water. Deze geavanceerde wasmachine biedt verschillende wasprogramma's, zodat je altijd de juiste instellingen kunt kiezen. Of je nu je kleding wilt impregneren, overhemden wilt wassen of donkere was wilt behandelen, met de Miele WSD 164 WCS is het allemaal mogelijk. Daarnaast is er ook een speciale functie voor je favoriete wollen trui. Met behulp van de CapDosing capsule kun je een speciaal wasmiddel toevoegen dat je wollen kleding beschermt en verzorgt. De Miele WSD 164 WCS is niet alleen eenvoudig te bedienen via het touchscreen display, maar je kunt ook de handige app op je smartphone gebruiken om de wasmachine aan te zetten. Zo kun je op afstand de was starten en ervoor zorgen dat je kleding klaar is wanneer jij dat wilt. Met deze innovatieve functies en het moderne design is de Miele WSD 164 WCS de ideale wasmachine voor iedereen die op zoek is naar gemak, efficiëntie en perfect schone was.

Pluspunten
  • WiFiConn@ct zorgt ervoor dat u uw wasmachine op afstand kunt bedienen met uw smartphone of tablet. Naast uw eigen wasmiddel kunt u CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. De geëmailleerde voorkant is bestand tegen krassen, corrosie en zeep, en is daarom slijtvast.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSD 164 WCS

De Miele WSD 164 WCS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSD 164 WCS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSD 164 WCS is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSD 164 WCS is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSD 164 WCS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WSD 164 WCS heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele WiFiConnect, Miele voorstrijken. 

De Miele WSD 164 WCS geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSD 164 WCS weegt 85 kg.