1. wasmachines
  2. Whirlpool FFT M10 72 BE

Whirlpool FFT M10 72 BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFT M10 72 BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFT M10 72 BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 64,9 cm diepte

Gewicht

44 kg

Aansluitwaarde

850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFT M10 72 BE

De Whirlpool FFT M10 72 BE is de perfecte droger voor kleine ladingen kleding en beddengoed van één persoon. Met zijn lage droogtemperatuur en energieklasse A++, bespaar je niet alleen energie, maar ook tot wel € 130,- aan energiekosten per jaar. Dat is nog eens een slimme keuze voor je portemonnee! Maar dat is nog niet alles. Deze droger is uitgerust met de innovatieve 6th Sense technologie, waardoor je favoriete kleding langer mooi blijft. De geavanceerde sensoren meten constant de vochtigheidsgraad in het wasgoed en passen de droogtijd aan tijdens het drogen. Hierdoor stopt het programma automatisch zodra je kleding droog is. Dit bespaart niet alleen tijd en energie, maar voorkomt ook dat je favoriete shirt krimpt. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de FreshCare+ functie ervoor dat je kleding tot wel 6 uur lang fris blijft na het drogen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding gaat ruiken als je het niet meteen uit de droger haalt. Met de Whirlpool FFT M10 72 BE haal je een hoogwaardige droger in huis die niet alleen efficiënt droogt, maar ook zorgt voor optimale bescherming van je kleding.

Pluspunten
  • De sensoren van de 6th Sense passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De droogtechnologie SoftMove stemt de bewegingen van de trommel af op het type wasgoed. Met FreshCare+ draait je kleding na het drogen zachtjes rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor heeft geen volledig zelfreinigend vermogen, waardoor onderhoud noodzakelijk blijft.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M10 72 BE

De Whirlpool FFT M10 72 BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 64,9 cm

De Whirlpool FFT M10 72 BE heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFT M10 72 BE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFT M10 72 BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFT M10 72 BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel.

De Whirlpool FFT M10 72 BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool FFT M10 72 BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFT M10 72 BE weegt 44 kg.