1. wasmachines
  2. AEG LR73842 ProSteam

AEG LR73842 ProSteam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR73842 ProSteam op onze pagina.

Specificaties AEG LR73842 ProSteam

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 57,5 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de AEG LR73842 ProSteam

De AEG LR73842 ProSteam wasmachine is speciaal ontworpen om jouw strijkwerk te verminderen. Dankzij de innovatieve ProSteam functie maakt deze wasmachine gebruik van stoom, waardoor je overhemden en andere kledingstukken minder snel zullen kreuken. Maar dat is niet alles! Met het Steam Refresh programma kun je ook je winter- of zomerkleding opfrissen en nare geurtjes neutraliseren. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Of je nu een paar T-shirts wilt wassen of een grote lading kleding hebt, dankzij de ProSense beladingssensor worden de instellingen automatisch aangepast op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Hierdoor bespaar je niet alleen water en energie, maar ben je ook verzekerd van een optimaal wasresultaat. De AEG LR73842 ProSteam biedt maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, waardoor je altijd de juiste instellingen kunt vinden voor jouw specifieke wasgoed. Bovendien beschikt deze wasmachine over een hygiëneprogramma, waarmee je bacteriën en allergenen effectief kunt verwijderen uit je kleding. Dit zorgt voor een frisse en schone was, waardoor je minder last hebt van jeuk en andere irritaties. Kortom, met de AEG LR73842 ProSteam haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis, die jouw waservaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van ProSteam kun je je kleding opfrissen en hoef je minder te strijken. De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op de hoeveelheid was. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen AutoDose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de AEG LR73842 ProSteam

De AEG LR73842 ProSteam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 57,5 cm

De AEG LR73842 ProSteam heeft de energieklasse A-10%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR73842 ProSteam is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR73842 ProSteam is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR73842 ProSteam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR73842 ProSteam heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG LR73842 ProSteam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR73842 ProSteam weegt 74,5 kg.