1. wasmachines
  2. Siemens WG44G005NL

Siemens WG44G005NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG44G005NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WG44G005NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

68,2 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG44G005NL

De Siemens WG44G005NL is een innovatieve wasmachine die tot 60% sneller wast dankzij de varioSpeed functie. Met deze handige functie kun je de duur van verschillende wasprogramma's verkorten, zodat je snel en efficiënt kunt wassen. Of je nu katoenen kleding of delicate stoffen hebt, deze wasmachine biedt voor elk type wasgoed een geschikt programma. Wat deze wasmachine extra bijzonder maakt, is de koolborstelloze iQdrive motor. Deze motor zorgt niet alleen voor een stille werking, maar biedt ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je in één keer veel wasgoed wassen, waardoor deze machine ideaal is voor zowel grote als kleine huishoudens. Bovendien past de wasmachine het programma automatisch aan op de belading in de trommel dankzij de iSensoric sensoren, waardoor je nooit meer water en energie verspilt. Met energieklasse A is deze wasmachine ook nog eens zeer energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten. Over de levensduur van de wasmachine kun je gemiddeld tot wel € 290,- besparen op je energierekening. Kortom, de Siemens WG44G005NL combineert snelheid, efficiëntie en zuinigheid, waardoor je moeiteloos schone was krijgt én geld bespaart.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze iQdrive motor heb je minder last van trillingen en lawaai. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. De wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Er is geen intelligentDosing beschikbaar om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je kunt de wasmachine niet bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44G005NL

De Siemens WG44G005NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WG44G005NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG44G005NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG44G005NL is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG44G005NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG44G005NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WG44G005NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG44G005NL weegt 68,2 kg.