1. wasmachines
  2. Miele TSC 223 WP

Miele TSC 223 WP

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSC 223 WP op onze pagina.

Specificaties Miele TSC 223 WP

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 65,5 cm diepte

Gewicht

52 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSC 223 WP

Met de Miele TSC 223 WP droog je moeiteloos kleine en grote ladingen wasgoed voor 2 tot 3 personen. Deze warmtepompdroger is niet alleen energiezuinig, maar ook razendsnel. Dankzij de energieklasse A++ bespaar je jaarlijks tot wel € 130,- aan energiekosten. Bovendien zorgt de lagere droogtemperatuur ervoor dat je kleding langer mooi blijft, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart. Met maar liefst 12 droogprogramma's heb je volledige controle over het droogproces. Bovendien beschikt deze wasdroger over de snelheidsklasse 'snel', waardoor je wasgoed sneller droog is dan bij een gemiddelde droger van 8 kilogram. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je een volle trommel wasgoed uit de droogmachine kunt halen. Dankzij de PerfectDry vochtsensoren stopt het droogprogramma automatisch zodra je kleding droog is. Op deze manier weet je zeker dat je nooit langer droogt dan nodig is, waardoor je tijd en energie bespaart. Met de Miele TSC 223 WP geniet je van efficiënt en zorgeloos drogen. Bespaar geld, behoud de kwaliteit van je kleding en geniet van de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van deze geweldige warmtepompdroger.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem hoef je je nooit zorgen te maken dat je kleding te lang droogt en krimpt. Met de FragranceDos geurflacon kan je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur krijgen, als je dat wilt. Met een maximale droogtijd van 165 minuten behoort het tot de 'snel' snelheidsklasse, waardoor je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen

    .

    Translation: Heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSC 223 WP

De Miele TSC 223 WP heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 65,5 cm

De Miele TSC 223 WP heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSC 223 WP is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSC 223 WP is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSC 223 WP heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Miele TSC 223 WP heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry. 

De Miele TSC 223 WP geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSC 223 WP weegt 52 kg.