1. wasmachines
  2. Bosch WGG244ARNL i-DOS

Bosch WGG244ARNL i-DOS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG244ARNL i-DOS op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG244ARNL i-DOS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem, Bosch i-DOS

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

75,9 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG244ARNL i-DOS

De Bosch WGG244ARNL i-DOS is een grijze wasmachine uit de serie 6 die ervoor zorgt dat je favoriete outfits langer mooi blijven. Met het i-DOS systeem doseert de wasautomaat automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, waardoor je altijd de perfecte hoeveelheid gebruikt en tegelijkertijd water en energie bespaart. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor grote ladingen was, zoals beddengoed of de was van een hele week. Naast de standaard wasprogramma's beschikt de Bosch WGG244ARNL ook over het Hygiene Plus programma. Dit programma is ideaal voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen, omdat het op een hogere temperatuur wast en zo zorgt voor een hygiënisch schone was. Als je snel schone kleren nodig hebt, kun je gebruik maken van de SpeedPerfect functie, waarmee je tot wel 65% van de wastijd kunt besparen. Bovendien produceert deze wasmachine weinig geluid, waardoor het ideaal is als je thuiswerkt of wilt genieten van een goede nachtrust. Met de Bosch WGG244ARNL i-DOS haal je een betrouwbare en efficiënte wasmachine in huis die niet alleen zorgt voor schone kleding, maar ook bijdraagt aan het behoud van je favoriete outfits. Geniet van het gemak van automatische dosering, ruime vulcapaciteit en speciale programma's voor extra hygiëne en tijdsbesparing. Met deze wasmachine wordt het wassen van je kleding een eenvoudige en plezier.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de wasmachine te bedienen. Het heeft geen 4D Wash-systeem om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verdelen.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG244ARNL i-DOS

De Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

De Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG244ARNL i-DOS is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG244ARNL i-DOS is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem, Bosch i-DOS. 

De Bosch WGG244ARNL i-DOS geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG244ARNL i-DOS weegt 75,9 kg.