1. wasmachines
  2. Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning op onze pagina.

Specificaties Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

50,1 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning warmtepompdroger zorgt ervoor dat je zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed zeer energiezuinig kunt drogen. Met een energieklasse van A+++, bespaar je tot wel € 154,- per jaar op energiekosten. Je hebt de keuze uit maar liefst 14 verschillende droogprogramma's, waaronder speciale programma's voor katoen, wol en handdoeken. Met het Extra Snel 40' programma droog je zelfs een paar kledingstukken binnen een uur, zodat je favoriete outfit snel klaar is om aan te trekken. De Siemens WQ35G2D0NL is ook ideaal voor mensen die last hebben van allergieën. Het Hygiëneprogramma zorgt ervoor dat je minder last hebt van jeuk bij een gevoelige huid. Daarnaast heeft deze droger een handige SelfCleaning functie, waarbij de condensor zichzelf automatisch schoonspoelt na elke droogbeurt. Dit bespaart jou niet alleen schoonmaakwerk, maar zorgt er ook voor dat de wasdroger altijd energiezuinig blijft werken. Met de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning warmtepompdroger geniet je dus niet alleen van schone en droge kleding, maar ook van een lagere energierekening en minder zorgen over allergieën.

Pluspunten
  • Door de SelfCleaning Condenser is er minder onderhoud nodig en blijft de wasdroger energiezuinig. Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Met het Extra snel 40' programma kun je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten drogen.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligentDry technologie om je droogprogramma aan te passen aan je wasprogramma. Het heeft geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric. 

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning weegt 50,1 kg.