1. wasmachines
  2. Samsung DV70TA000TE

Samsung DV70TA000TE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV70TA000TE op onze pagina.

Specificaties Samsung DV70TA000TE

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung OptimalDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

50 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung DV70TA000TE

De Samsung DV70TA000TE/EN warmtepompdroger is de ideale keuze voor iedereen die zijn kleding langer mooi wil houden. Met het geavanceerde OptimalDry systeem hoef je je geen zorgen te maken over overdrogen. De sensoren meten namelijk constant de vochtigheidsgraad van je wasgoed tijdens het droogproces. Zodra je kleding droog is, stopt de wasdroger automatisch, waardoor je favoriete trui niet langer dan nodig wordt blootgesteld aan warmte en slijtage wordt voorkomen. Deze warmtepompdroger biedt maar liefst 14 verschillende droogprogramma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor je beddengoed, delicate blouses of sportkleding. Met de meegeleverde condensafvoerslang kun je het condenswater direct laten wegspoelen, waardoor je geen omkijken meer hebt naar de condensbak. Dit zorgt voor extra gemak en bespaart je tijd en moeite. Met de Samsung DV70TA000TE/EN warmtepompdroger geniet je niet alleen van perfect gedroogde kleding, maar ook van een langere levensduur van je favoriete kledingstukken. Dankzij de geavanceerde technologie en handige functies is deze droger een waardevolle toevoeging aan je huishouden.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem van deze 7 kilo A++ droger voorkomt dat je wasgoed krimpt door vochtigheidssensoren. Het condenswater kan direct weglopen via een afvoerslang. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 7 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV70TA000TE

De Samsung DV70TA000TE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Samsung DV70TA000TE heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV70TA000TE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV70TA000TE is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV70TA000TE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV70TA000TE heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung OptimalDry. 

De Samsung DV70TA000TE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV70TA000TE weegt 50 kg.