1. wasmachines
  2. Bosch WGB25607NL

Bosch WGB25607NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGB25607NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGB25607NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch 4D Wash, Bosch HomeConnect, Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

82,571 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGB25607NL

De Bosch WGB25607NL (serie 8) wasmachine is de perfecte keuze voor mensen met grote hoeveelheden wasgoed. Met een vulgewicht van 10 kilogram en een ruime vulopening kun je moeiteloos al je lakens, kussenslopen en handdoeken in één keer wassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Zelfs kleine wasjes kunnen gemakkelijk worden gedaan. De automaat past het programma automatisch aan op basis van de lading, zodat je nooit meer verbruikt dan nodig is. Maar dat is niet alles, deze wasmachine heeft ook het handige Iron Assist programma. Dit programma verwijdert tot wel 50% van de kreukels binnen slechts 20 minuten. Dus als je een overhemd uit de kast wilt halen, maar er zitten kreukels in, hoef je je geen zorgen te maken. Met de Bosch WGB25607NL kun je snel en eenvoudig je favoriete shirt netjes aantrekken voor je belangrijke afspraak. Deze wasmachine combineert efficiëntie met gebruiksgemak en zorgt ervoor dat je wasgoed altijd perfect schoon en fris is.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert. Met het 4D-wassysteem wordt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor je nog beter wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS voor automatische dosering van je wasmiddel.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGB25607NL

De Bosch WGB25607NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Bosch WGB25607NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGB25607NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGB25607NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGB25607NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGB25607NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch 4D Wash, Bosch HomeConnect, Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGB25607NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGB25607NL weegt 82,571 kg.