1. wasmachines
  2. Beko B3T6924WS SteamCure

Beko B3T6924WS SteamCure

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko B3T6924WS SteamCure op onze pagina.

Specificaties Beko B3T6924WS SteamCure

Gebruiksgemak

Resttijdindicator

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Beko SteamCure

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,6 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

45,5 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Beko B3T6924WS SteamCure

Met de Beko B3T6924WS SteamCure heb je nooit meer ruimtegebrek voor je beddengoed. Deze wasdroger heeft een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je met gemak al je beddengoed of zelfs alle handdoeken van de hele week in één keer kunt drogen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze warmtepompdroger. Hij is namelijk ook nog eens energiezuinig, met een energieklasse A+++ die je tot wel € 154,- per jaar aan energiekosten kan besparen. Met de innovatieve SteamCure stoomfunctie hoef je bovendien minder tijd te besteden aan strijken. De stoom zorgt ervoor dat er minder kreukels ontstaan, waardoor je kleding er altijd netjes en verzorgd uitziet. Daarnaast is deze functie ook handig voor mensen met allergieën, omdat het stoomprogramma de kleding grondig reinigt zonder dat je het eerst hoeft te wassen. En als kers op de taart kun je met de meegeleverde condensafvoerslang het vocht eenvoudig afvoeren naar de afvoer, zodat je droger altijd optimaal presteert. Met de Beko B3T6924WS SteamCure haal je dus niet alleen een ruime en energiezuinige wasdroger in huis, maar ook een apparaat dat je helpt om je kleding langer mooi te houden en allergenen te verwijderen. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak, efficiëntie en kwaliteit in.

Pluspunten
  • Met SteamCure vernieuw je snel je gedragen kleding met stoom en verminder je rimpels. Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Door de ruime capaciteit van 9 kilogram droog je meer wasgoed tegelijkertijd.

Minpunten
  • Heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het droogproces. Is met de normale snelheidsklasse niet sneller dan een gemiddelde droger met 9 kilogram of meer vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Beko B3T6924WS SteamCure

De Beko B3T6924WS SteamCure heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 65 cm

De Beko B3T6924WS SteamCure heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko B3T6924WS SteamCure is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko B3T6924WS SteamCure is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko B3T6924WS SteamCure heeft de volgende gebruiksgemak opties: Resttijdindicator.

De Beko B3T6924WS SteamCure heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko SteamCure. 

De Beko B3T6924WS SteamCure geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko B3T6924WS SteamCure weegt 45,5 kg.