1. wasmachines
  2. Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WM14UP72NL intelligentDosing op onze pagina.

Specificaties Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

76,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing blijven je favoriete kledingstukken langer mooi. Deze wasmachine doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter met behulp van intelligentDosing, zodat je nooit te veel of te weinig gebruikt. Daarnaast meet de wasmachine de vuilgraad in je wasgoed met behulp van iSensoric sensoren en past hier het programma op aan. Hierdoor blijven je spijkerbroeken, T-shirts en andere kledingstukken langer in optimale conditie. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor het wassen van grote hoeveelheden handdoeken of beddengoed. Wil je snel je feestoutfit wassen? Geen probleem! Met de varioSpeed functie is de wasmachine 60% sneller dan bij een normaal programma, waardoor je 's avonds je kleren nog kunt aantrekken. Daarnaast produceert de wasmachine tijdens het centrifugeren geen harde geluiden, waardoor je deze ook 's avonds zonder zorgen kunt gebruiken. Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing haal je een geavanceerde en stille wasmachine in huis. De automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter zorgt ervoor dat je kleding altijd perfect schoon en fris uit de machine komt. De sensoren meten de vuilgraad en passen het programma hierop aan, waardoor je kledingstukken langer mooi blijven. Met een vulgewicht van 9 kilogram en de mogelijkheid om snel te wassen met varioSpeed, biedt deze wasmachine uitstekende prestaties en.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi dankzij intelligentDosering, dat automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. De iSensoric sensoren meten de vuilheid van je was en passen het water- en energieverbruik daarop aan. Het is een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de wasmachine te bedienen. Het heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WM14UP72NL intelligentDosing is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing. 

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing weegt 76,5 kg.