1. wasmachines
  2. Hoover H7W449AMBC-S

Hoover H7W449AMBC-S

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Hoover H7W449AMBC-S op onze pagina.

Specificaties Hoover H7W449AMBC-S

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 51 cm diepte

Gewicht

62 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Hoover H7W449AMBC-S

Met de Hoover H7W449AMBC-S haal je een krachtige en energiebesparende wasmachine in huis. Deze wasmachine is voorzien van energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen gedurende de levensduur van het apparaat. Met een wascapaciteit van 9 kilogram is deze machine perfect voor het wassen van grote ladingen beddengoed en handdoeken in één keer. Dankzij de geavanceerde beladingssensoren worden alle programma's automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed, waardoor je zelfs bij kleine wasjes energiezuinig kunt wassen. De Hoover H7W449AMBC-S biedt verschillende handige programma's om aan al je behoeften te voldoen. Met het All In One 49' programma kun je snel een halve trommel met gemixte kleding wassen. Dit programma zorgt ervoor dat je kleding snel weer fris en schoon is, zonder dat je het volledig hoeft te wassen. Daarnaast beschikt deze wasmachine ook over een stoomprogramma, waarmee je licht gedragen kleding kunt opfrissen zonder het te wassen. Zo kun je snel je favoriete outfit weer aantrekken. Bovendien is er ook een speciaal anti-allergie stoomprogramma beschikbaar, perfect voor mensen met allergieën. Met de Hoover H7W449AMBC-S haal je niet alleen een energiebesparende wasmachine in huis, maar ook een apparaat dat aan al je wensen voldoet. Dankzij de verschillende programma's en de grote wascapaciteit is deze machine geschikt voor elke situatie. Kies voor.

Pluspunten
  • De Active Steam-functie vermindert kreuken en muffe geuren met stoom. Met het All in one 49' snelprogramma was je een halfvolle trommel binnen een uur. Het Auto Care-programma kiest automatisch het meest geschikte programma op basis van het type was.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Hoover H7W449AMBC-S

De Hoover H7W449AMBC-S heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 51 cm

De Hoover H7W449AMBC-S heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Hoover H7W449AMBC-S is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Hoover H7W449AMBC-S is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Hoover H7W449AMBC-S heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Hoover H7W449AMBC-S heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Hoover H7W449AMBC-S geeft een Akoestisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Hoover H7W449AMBC-S weegt 62 kg.