1. wasmachines
  2. LG F4WM309S0 Steam

LG F4WM309S0 Steam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG F4WM309S0 Steam op onze pagina.

Specificaties LG F4WM309S0 Steam

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG Steam+, LG True Steam

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 60 cm breedte, 58,2 cm diepte

Gewicht

78,5 kg

Aansluitwaarde

Omschrijving van de LG F4WM309S0 Steam

Met de LG F4WM309S0 Steam was je jouw wasgoed extra grondig schoon met behulp van het hygiënische stoomprogramma. Dit is vooral handig voor babykleding of wanneer je last hebt van allergenen. Deze innovatieve wasmachine voegt tijdens het wasproces stoom toe, waardoor pollen en dierenharen grondig worden weggespoeld. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram is er genoeg ruimte voor een flinke lading kleren, beddengoed of handdoeken. Daarnaast is de LG F4WM309S0 Steam ook nog eens energiezuinig met een energieklasse A. Dit betekent dat je weinig energiekosten zult hebben en tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het milieu. Over de levensduur van de machine kun je tot wel €290,- besparen! Met de keuze uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's kun je snel een programma selecteren dat perfect past bij jouw wollen truien, spijkerbroeken of donkere T-shirts. En als je haast hebt en snel schone kleren nodig hebt, kun je altijd gebruik maken van het Quick 60 programma. De LG F4WM309S0 Steam biedt je dus niet alleen de mogelijkheid om je wasgoed grondig schoon te maken, maar ook om energie te besparen en tijd te besparen met het Quick 60 programma. Met deze wasmachine haal je echt een topproduct in huis dat aan al jouw wasbehoeften voldoet!

Pluspunten
  • Het stoomprogramma zorgt ervoor dat pollen en dierenharen verwijderd worden, waardoor huidirritatie wordt verminderd en je babykleertjes ook hygiënisch schoon worden gewassen. De wasmachine is zeer energiezuinig met energieklasse A. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 59 om een halve belading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de LG F4WM309S0 Steam

De LG F4WM309S0 Steam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 58,2 cm

De LG F4WM309S0 Steam heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG F4WM309S0 Steam is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG F4WM309S0 Steam is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de LG F4WM309S0 Steam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma.

De LG F4WM309S0 Steam heeft de volgende merkspecifieke functies: LG Steam+, LG True Steam. 

De LG F4WM309S0 Steam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG F4WM309S0 Steam weegt 78,5 kg.