1. wasmachines
  2. Bosch WAU28P50NL i-DOS

Bosch WAU28P50NL i-DOS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WAU28P50NL i-DOS op onze pagina.

Specificaties Bosch WAU28P50NL i-DOS

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch i-DOS

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,3 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WAU28P50NL i-DOS

De Bosch WAU28P50NL is een uiterst energiezuinige wasmachine die automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met het i-DOS systeem voegt de machine precies de juiste hoeveelheid zeep toe, waardoor je favoriete trui langer zijn oorspronkelijke staat behoudt. Met energieklasse A bespaar je bovendien op je energierekening, wat over de levensduur van de wasmachine kan leiden tot een besparing van wel €290,-. Als je haast hebt, kun je gebruik maken van de speedPerfect functie. Hiermee wast de machine tot wel 65% sneller, zonder dat dit ten koste gaat van het wasresultaat. De trommel heeft een ruime capaciteit van 9 kilogram, waardoor je zonder problemen al je beddengoed kunt wassen. Wil je extra schoon wassen, bijvoorbeeld omdat je last hebt van allergenen of bacteriën, dan kun je kiezen voor het Hygiene Plus programma. Dit programma verwijdert op hoge temperaturen bacteriën en allergenen zoals dierenharen en pollen. Ideaal voor het wassen van bijvoorbeeld frisse lakens of babykleertjes.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Deze wasmachine heeft geen 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verdelen. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAU28P50NL i-DOS

De Bosch WAU28P50NL i-DOS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,3 cm

De Bosch WAU28P50NL i-DOS heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WAU28P50NL i-DOS is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WAU28P50NL i-DOS is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WAU28P50NL i-DOS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WAU28P50NL i-DOS heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect, Bosch i-DOS. 

De Bosch WAU28P50NL i-DOS geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WAU28P50NL i-DOS weegt 74,5 kg.