1. wasmachines
  2. Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing op onze pagina.

Specificaties Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

82,3 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

De Siemens WM14VEH7NL is een innovatieve en milieuvriendelijke wasmachine die is geclassificeerd met energieklasse A. Met een indrukwekkende vulcapaciteit van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor zowel kleine wasjes als grote ladingen beddengoed. Dankzij het lage geluidsniveau van slechts 69 decibel kun je de wasmachine zelfs vlakbij je slaapkamer plaatsen zonder gestoord te worden. Het intelligentDosing systeem van deze wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van zeep, wat resulteert in een langere levensduur van je favoriete kledingstukken. Wil je snel wassen? Gebruik dan het PowerSpeed programma, waarmee je in slechts 59 minuten een halfvolle trommel wasgoed kunt wassen. Met de handige Home Connect app kun je deze wasmachine zelfs op afstand bedienen met je smartphone. Daarnaast beschikt de machine over een iSensoric sensor die meet hoe vol de trommel is en het water- en energieverbruik hier automatisch op aanpast. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte werking, maar ook voor besparingen op je energierekening. De Siemens WM14VEH7NL is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, gebruiksgemak en energiezuinigheid.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met de Home Connect app bedien je je wasmachine waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading binnen 59 minuten schoon.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing. 

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing weegt 82,3 kg.