1. wasmachines
  2. Hoover HWE 49AMBS/1-S

Hoover HWE 49AMBS/1-S

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Hoover HWE 49AMBS/1-S op onze pagina.

Specificaties Hoover HWE 49AMBS/1-S

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 53 cm diepte

Gewicht

64 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Hoover HWE 49AMBS/1-S

Met de Hoover H-500 HWE 49AMBS/1-S kun je eenvoudig een grote lading beddengoed in één keer grondig schoonmaken. Deze wasmachine heeft een capaciteit van 9 kilogram, waardoor je minder vaak hoeft te wassen. Bovendien is deze machine zeer energiezuinig dankzij de energieklasse A. Met de handige hOn app kun je het wasproces op je telefoon volgen. Zo zie je precies hoelang het wasprogramma nog duurt en weet je direct wanneer je was schoon is. Je hebt de keuze uit maar liefst 13 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor fijne was en wol. Ook is er een anti-allergie programma beschikbaar, waarbij de machine op minimaal 60 graden Celsius wast om allergenen zoals pollen en dierenharen te verwijderen. De Hoover HWE 49AMBS/1-S beschikt ook over een handige stoomfunctie. Hiermee kun je kreukels verminderen en bespaar je tijd en moeite met strijken. Daarnaast maakt het Power Care systeem deze wasmachine extra grondig schoon. Het wasmiddel wordt namelijk over je kleding gesproeid, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken worden verwijderd. Met deze innovatieve en veelzijdige wasmachine wordt het wassen van je kleding een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Met de hOn-app scan je het kledinglabel van je kledingstuk, vind je direct het juiste wasprogramma en ontvang je een melding wanneer je wasgoed schoon is. Het Power Care systeem verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Als er geen waterbeveiliging is, zal de watertoevoer niet automatisch sluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWE 49AMBS/1-S

De Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 53 cm

De Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Hoover HWE 49AMBS/1-S is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Hoover HWE 49AMBS/1-S is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Hoover HWE 49AMBS/1-S geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Hoover HWE 49AMBS/1-S weegt 64 kg.