1. wasmachines
  2. Whirlpool W6 D94WR BE

Whirlpool W6 D94WR BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool W6 D94WR BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool W6 D94WR BE

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 65,6 cm diepte

Gewicht

50,5 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de Whirlpool W6 D94WR BE

De Whirlpool W6 D94WR BE biedt je extra veel ruimte en gemak. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je al je beddengoed in één keer drogen. Na slechts 3,5 uur droogtijd kun je je bed weer netjes opmaken. Voor degenen die snel naar de sportschool willen, is er het snelle programma waarmee je in slechts 30 minuten een paar shirts droog krijgt. En dit alles op een zeer energiezuinige manier, dankzij de A+++ warmtepompdroger. Deze droger bespaart over de hele levensduur maar liefst € 1.545,- aan energiekosten in vergelijking met een condensdroger. De Whirlpool W6 D94WR BE heeft ook handige functies die het onderhoud en de kwaliteit van je kleding verbeteren. Het Auto Cleaning systeem zorgt ervoor dat het bodemfilter automatisch gereinigd wordt, wat het energieverbruik laag houdt en je minder onderhoudswerk geeft. Bovendien blijft je kleding langer mooi dankzij de 6th Sense vochtigheidssensoren. Het programma stopt automatisch zodra je was droog is, waardoor je kleding niet onnodig lang wordt blootgesteld aan warmte. Let op: deze wasdroger wordt geleverd zonder afvoerslang. Deze kun je apart aanschaffen om de droger op de waterafvoer aan te sluiten.

Pluspunten
  • Dankzij het Auto Cleaning systeem heb je minder onderhoud en wordt het bodemfilter automatisch schoongespoeld. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed tegelijkertijd.

Minpunten
  • De afvoerslang wordt niet automatisch bijgeleverd om het condenswater direct af te voeren.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W6 D94WR BE

De Whirlpool W6 D94WR BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,6 cm

De Whirlpool W6 D94WR BE heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool W6 D94WR BE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool W6 D94WR BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool W6 D94WR BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Whirlpool W6 D94WR BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool W6 D94WR BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool W6 D94WR BE weegt 50,5 kg.