1. wasmachines
  2. Samsung DV90TA240AE

Samsung DV90TA240AE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV90TA240AE op onze pagina.

Specificaties Samsung DV90TA240AE

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung OptimalDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

50 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Samsung DV90TA240AE

De Samsung DV90TA240AE is een ideale warmtepompdroger voor grote ladingen wasgoed. Het biedt voldoende ruimte voor beddengoed, gordijnen of handdoeken. Dankzij het geavanceerde OptimalDry systeem kun je erop vertrouwen dat je kleding op een veilige manier gedroogd wordt. De vochtigheidssensoren meten nauwkeurig wanneer je wasgoed droog is en stoppen de droger meteen, zodat je favoriete T-shirt niet krimpt en je kleren er langer als nieuw uit blijven zien. Deze wasdroger is perfect voor gebruik in de buurt van je slaap- of studeerkamer, omdat het geluidsniveau slechts 63 decibel bedraagt. Je zult dus geen last hebben van storende geluiden tijdens het droogproces. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten, dankzij het energielabel van A+++. Hierdoor bespaar je geld en draag je bij aan een duurzamere levensstijl. Om het gebruiksgemak te vergroten, wordt de Samsung DV90TA240AE geleverd met een condensafvoerslang. Sluit deze eenvoudig aan op de droger en het water wordt direct afgevoerd. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan het legen van een waterreservoir. Kortom, met de Samsung DV90TA240AE kun je genieten van efficiënt en stil drogen, terwijl je energiekosten bespaart en je kleding in optimale staat blijft.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door vochtigheidssensoren. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Door de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je in één keer meer wasgoed drogen.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV90TA240AE

De Samsung DV90TA240AE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Samsung DV90TA240AE heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV90TA240AE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV90TA240AE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV90TA240AE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV90TA240AE heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung OptimalDry. 

De Samsung DV90TA240AE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV90TA240AE weegt 50 kg.