1. wasmachines
  2. AEG L7TEN62E ProSteam

AEG L7TEN62E ProSteam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG L7TEN62E ProSteam op onze pagina.

Specificaties AEG L7TEN62E ProSteam

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

89 cm hoogte, 40 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

59 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG L7TEN62E ProSteam

De AEG L7TEN62E ProSteam is een praktische bovenlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram. Ideaal voor kleine wasbeurten, vooral als je alleen woont. Het unieke ontwerp van deze machine zorgt ervoor dat je eenvoudig je wasgoed via de bovenkant kunt toevoegen, waardoor de wasautomaat minder ruimte inneemt. Dit maakt het een perfecte keuze voor kleinere ruimtes, zoals de badkamer. Dankzij de geavanceerde ProSense beladingssensor wordt de programmaduur automatisch aangepast op basis van de hoeveelheid was. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat je wasgoed te lang in de machine zit, wat resulteert in energie- en waterbesparing. Maar dat is nog niet alles - met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding snel opfrissen. Dit betekent dat je een gedragen overhemd schoon kunt dragen zonder het eerst te wassen. Bovendien vermindert deze functie ook kreukels in je wasgoed, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijken. Met de AEG L7TEN62E ProSteam bespaar je niet alleen tijd en energie, maar geniet je ook van schone en frisse kleding zonder al te veel moeite. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je wasroutine vandaag nog met deze innovatieve bovenlader wasmachine!

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van de ProSteam fris je je kleding op en hoef je minder te strijken. De beladingssensor van de ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse C.

Minpunten
  • De wasmachine produceert veel lawaai tijdens het centrifugeren, met een geluidsniveau van 78 decibel. Het heeft geen ÖKOMix technologie om het wasmiddel gelijkmatig te verdelen.

Veelgestelde vragen over de AEG L7TEN62E ProSteam

De AEG L7TEN62E ProSteam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 89 cm
Breedte 40 cm
Diepte 60 cm

De AEG L7TEN62E ProSteam heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG L7TEN62E ProSteam is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG L7TEN62E ProSteam is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG L7TEN62E ProSteam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG L7TEN62E ProSteam heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG L7TEN62E ProSteam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG L7TEN62E ProSteam weegt 59 kg.