1. wasmachines
  2. Samsung DV90T8240SH

Samsung DV90T8240SH

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV90T8240SH op onze pagina.

Specificaties Samsung DV90T8240SH

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung Silent Dry, Samsung SuperSpeed

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 66 cm diepte

Gewicht

54 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Samsung DV90T8240SH

Met de Samsung DV90T8240SH uit de 8000-serie kun je energiezuinig je was drogen, zelfs terwijl je slaapt. Dankzij het Silent Dry programma kun je gemakkelijk een lading was drogen zonder bang te zijn dat het geluid je nachtrust verstoort. Deze slimme droger past het toerental aan, waardoor hij slechts 60 decibel aan geluid produceert. Zo kun je genieten van een goede nachtrust terwijl je kleding zachtjes droogt. Deze wasdroger is uitgerust met Optimal Dry sensoren, die automatisch de droogtijd aanpassen op basis van de lading. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te lang droogt, wat kan leiden tot krimpen en slijtage. Met de AI Control technologie kun je altijd het juiste droogprogramma gebruiken. De droger adviseert je via de app over de beste keuze voor jouw was en onthoudt zelfs je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kun je gemakkelijk de voortgang van het droogprogramma in de gaten houden. Zo heb je altijd volledige controle over het droogproces. Met de Samsung DV90T8240SH kun je dus op een energiezuinige en stille manier je was drogen, terwijl je geniet van een goede nachtrust. Dankzij de slimme functies en handige app-bediening wordt het drogen van je kleding een eenvoudige en efficiënte taak. Bovendien blijven je kledingstukken langer mooi en bespaar je tijd en energie. Voeg deze geavanceerde wasdro.

Pluspunten
  • Je verbindt ook je wasdroger met de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Het OptimalDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door gebruik te maken van vochtigheidssensoren. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV90T8240SH

De Samsung DV90T8240SH heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66 cm

De Samsung DV90T8240SH heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV90T8240SH is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV90T8240SH is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV90T8240SH heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV90T8240SH heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung Silent Dry, Samsung SuperSpeed. 

De Samsung DV90T8240SH geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV90T8240SH weegt 54 kg.