1. wasmachines
  2. AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose op onze pagina.

Specificaties AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

90 cm hoogte, 64 cm breedte, 57,2 cm diepte

Gewicht

77,5 kg

Aansluitwaarde

1900 W

Omschrijving van de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose wordt je wasgoed moeiteloos schoon, zelfs op een lagere temperatuur. In de speciale UniversalDose lade kun je pods plaatsen, die snel oplossen in het water. Hierdoor wordt je favoriete trui nog beter schoon, zelfs bij koude en snelle wasbeurten. Maar dat is niet alles! Dankzij het ProSteam systeem bespaar je ook tijd met strijken. De stoom van deze wasmachine vermindert namelijk kreukels in je blouses en shirts. En wat als je kleding een beetje muf ruikt, maar niet vies is? Geen probleem! Gebruik gewoon het stoomprogramma om je kleding op te frissen zonder ze te wassen. De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel kleine als grote ladingen wasgoed kunt wassen. En als je een minder volle trommel hebt, past de ProSense sensor automatisch de programmaduur aan, zodat je water en energie bespaart. Met deze wasmachine hoef je je dus geen zorgen te maken over verspilling. Daarnaast is de machine ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Dankzij de duidelijke bedieningsknoppen en het overzichtelijke display is het instellen van de juiste programma's een fluitje van een cent. Kortom, de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose is de perfecte wasmachine voor wie op zoek is naar efficiëntie, gemak en schone kleding, zelfs op lagere temperaturen.

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en verfris je kleding met behulp van de stoomfunctie van ProSteam. De UniversalDose wasmiddellade heeft een apart compartiment om wasmiddelpods sneller te activeren. De beladingssensor ProSense past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid wasgoed.

Minpunten
  • Heb geen AutoDose om je wasmiddel automatisch te doseren. Met 8 kilogram vulgewicht is er geen ruimte om al je beddengoed en dekbed tegelijkertijd te wassen.

Veelgestelde vragen over de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose

De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 90 cm
Breedte 64 cm
Diepte 57,2 cm

De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft de energieklasse A-10%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR73CU86 ProSteam UniversalDose weegt 77,5 kg.