1. wasmachines
  2. AEG T7DBNP600 SensiDry

AEG T7DBNP600 SensiDry

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG T7DBNP600 SensiDry op onze pagina.

Specificaties AEG T7DBNP600 SensiDry

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

Metaal

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

47,9 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG T7DBNP600 SensiDry

Met de AEG T7DBNP600 SensiDry hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete kledingstukken slijten of krimpen tijdens het drogen. Dankzij de SensiDry-technologie wordt er gebruik gemaakt van een lagere temperatuur, waardoor je kleding veilig en energiezuinig gedroogd wordt. Deze wasdroger is dus perfect geschikt voor delicate items zoals wollen truien, overhemden en T-shirts. Daarnaast beschikt de AEG T7DBNP600 over ProSense sensoren, die de programmaduur aanpassen op basis van de lading. Dit betekent dat zelfs als je de trommel niet helemaal vol hebt met 8 kilogram wasgoed, de wasdroger automatisch het programma aanpast. Zo bespaar je tijd en energie. Met het A+++ energielabel is deze AEG wasdroger ook nog eens zeer energiezuinig, waardoor je kosten bespaart op je energierekening. Met de AEG T7DBNP600 SensiDry geniet je van droge kledingstukken zonder dat ze beschadigd raken. Daarnaast bespaar je energie en tijd, dankzij de ProSense sensoren en het automatisch aanpassen van het programma. Voeg daar het A+++ energielabel aan toe en je hebt de ideale wasdroger voor al je delicate en normale wasgoed.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op een lage temperatuur wordt gedroogd, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. De ProSense beladingssensor past de droogtijd aan op elke lading, zodat je wasgoed nooit te lang droogt. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Het heeft geen AbsoluteCare systeem om het droogprogramma aan te passen aan het type wasgoed. De afvoerslang wordt niet automatisch meegeleverd voor directe afvoer van het condenswater.

Veelgestelde vragen over de AEG T7DBNP600 SensiDry

De AEG T7DBNP600 SensiDry heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG T7DBNP600 SensiDry heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG T7DBNP600 SensiDry is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van Metaal. Deze AEG T7DBNP600 SensiDry is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG T7DBNP600 SensiDry heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De AEG T7DBNP600 SensiDry heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG T7DBNP600 SensiDry geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG T7DBNP600 SensiDry weegt 47,9 kg.