1. wasmachines
  2. Bosch WQG233D1NL

Bosch WQG233D1NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WQG233D1NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WQG233D1NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

65,4 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Bosch WQG233D1NL

De Bosch WQG233D1NL is een zeer energiezuinige droger met energieklasse A+++. Dit betekent dat je aanzienlijk kunt besparen op energiekosten, tot wel € 1.545,- over de gemiddelde levensduur van het apparaat. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je ook grotere ladingen was drogen, zoals het beddengoed van 2 of 3 personen. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren, of het nu gaat om overhemden, handdoeken of dons. Zelfs een volle trommel met katoenen wasgoed is in slechts 2 uur en 45 minuten droog. En als je een keer een halfvolle trommel hebt, kun je de 'halve belading' knop gebruiken om het programma handmatig in te korten. Dankzij de AutoDry sensoren hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete outfit te lang in de droger zit. Zodra de kleding droog is, stopt de warmtepompdroger automatisch. Zo blijven je kledingstukken langer mooi en behouden ze hun kwaliteit. Met de Bosch WQG233D1NL droger haal je niet alleen een energiezuinig apparaat in huis, maar ook een betrouwbare partner voor het drogen van al je wasgoed. Geniet van de besparingen op je energierekening en het gemak van het grote vulgewicht en de verschillende programma's. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Bosch.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt dankzij de vochtigheidssensoren. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je nooit meer het condensreservoir hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Het heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen.

Veelgestelde vragen over de Bosch WQG233D1NL

De Bosch WQG233D1NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Bosch WQG233D1NL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WQG233D1NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WQG233D1NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WQG233D1NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Bosch WQG233D1NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus. 

De Bosch WQG233D1NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WQG233D1NL weegt 65,4 kg.