1. wasmachines
  2. Whirlpool FFB 10469E BV BE

Whirlpool FFB 10469E BV BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFB 10469E BV BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFB 10469E BV BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 60,5 cm diepte

Gewicht

77,4 kg

Aansluitwaarde

1850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFB 10469E BV BE

De Whirlpool FFB 10469E BV BE is een krachtige wasmachine met een vulgewicht van maar liefst 10 kilogram. Hierdoor kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen. Of het nu gaat om je dagelijkse kleding of je beddengoed en handdoeken, deze wasmachine biedt voldoende ruimte voor al je wasbehoeften. Met de energieklasse A bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. De beladingssensor past het programma van de wasmachine aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Zo hoef je geen tijd en energie te verspillen aan het wassen van een kleine hoeveelheid kleding. Bovendien kun je kiezen uit maar liefst 14 verschillende wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor sportkleding. Een unieke functie van de Whirlpool FFB 10469E BV BE is het Steam Refresh programma. Dit programma verwijdert geurtjes uit je kleding met behulp van stoom, zonder dat je de kleding hoeft te wassen. Hierdoor kun je snel je favoriete overhemd aantrekken, zelfs als het een beetje muf ruikt. En als je haast hebt, kun je gebruik maken van het Snel 30' wasprogramma. Hiermee kun je in slechts 30 minuten een korte was draaien, zodat je snel klaar bent en weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Pluspunten
  • Het Stoomverfrisprogramma frist muf wasgoed op door middel van stoom en vermindert onaangename geuren. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Met een ruime trommelinhoud van 10 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Je hebt geen AutoDose om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Als er geen waterbeveiliging is, zal de watertoevoer niet automatisch worden afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFB 10469E BV BE

De Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 60,5 cm

De Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFB 10469E BV BE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFB 10469E BV BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool FFB 10469E BV BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh. 

De Whirlpool FFB 10469E BV BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFB 10469E BV BE weegt 77,4 kg.