1. wasmachines
  2. Beko KH7535RXW1

Beko KH7535RXW1

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko KH7535RXW1 op onze pagina.

Specificaties Beko KH7535RXW1

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,6 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 59,9 cm diepte

Gewicht

44 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Beko KH7535RXW1

Droog je was op een energiezuinige manier met de Beko KH7535RXW1. Deze warmtepompdroger heeft een energieklasse A+++, wat betekent dat je weinig energiekosten hebt en bespaart op je energierekening. Met een vulgewicht van 7 kilogram is er genoeg ruimte voor kleine ladingen wasgoed, perfect voor een persoon. Met de 15 droogprogramma's van deze droger vind je eenvoudig de juiste instellingen voor verschillende soorten wasgoed, zoals beddengoed, handdoeken en overhemden. Daarnaast heeft de droger een relatief laag geluidsniveau, waardoor je hem zonder problemen naast je slaap- of werkkamer kunt plaatsen, zonder gestoord te worden. Heb je geen zin om de condensbak regelmatig te legen? Geen probleem! Bij deze droger wordt een slang meegeleverd die je kunt aansluiten op de waterafvoer. Op deze manier spoelt de condensbak automatisch leeg, waardoor je nog meer tijd en moeite bespaart. Kies voor de Beko KH7535RXW1 en geniet van efficiënt drogen met minimale kosten en maximale gemak.

Pluspunten
  • Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Droogt relatief stil, met slechts een geluidsniveau van 64 decibel. Stoot maximaal 9% vocht uit en is daarom geschikt voor kleine ruimtes.

Minpunten
  • Heeft met 7 kilogram een lagere vulcapaciteit dan vergelijkbare wasdrogers. Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 7 kilogram vulcapaciteit.

Veelgestelde vragen over de Beko KH7535RXW1

De Beko KH7535RXW1 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 59,9 cm

De Beko KH7535RXW1 heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko KH7535RXW1 is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko KH7535RXW1 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko KH7535RXW1 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting.

De Beko KH7535RXW1 heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Beko KH7535RXW1 geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko KH7535RXW1 weegt 44 kg.