1. wasmachines
  2. LG RH80T2AP6RM

LG RH80T2AP6RM

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG RH80T2AP6RM op onze pagina.

Specificaties LG RH80T2AP6RM

Gebruiksgemak

Resttijdindicator

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG SensorDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 61 cm diepte

Gewicht

48 kg

Aansluitwaarde

Omschrijving van de LG RH80T2AP6RM

De LG RH80T2AP6RM zorgt ervoor dat je favoriete truien en overhemden langer mooi blijven. Dankzij de Sensor Dry functie meet deze warmtepompdroger de vochtigheid van het wasgoed in de trommel en past automatisch de droogtijd aan. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat je kleding te lang in de trommel zit. Dit is vooral handig wanneer je een kleine was hebt. De trommel van deze droger biedt genoeg ruimte voor het beddengoed van 2 tot 3 personen. Met de 15 droogprogramma's van de LG RH80T2AP6RM vind je altijd de juiste instellingen voor jouw wasgoed. Of het nu gaat om babykleertjes, wollen truien of sportkleding, er is altijd een programma dat perfect bij je kleding past. Daarnaast kun je de condensafvoerslang aansluiten op de droger, zodat het condenswater direct wordt afgevoerd. Dit bespaart je tijd en moeite aan onderhoud. Met de LG RH80T2AP6RM ben je verzekerd van perfect gedroogde kleding, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de conditie van je favoriete kledingstukken.

Pluspunten
  • Het Sensor Dry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Je kunt ook de wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Je hoeft de condensor niet met water schoon te spoelen, waardoor je minder onderhoud hoeft te plegen.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram of meer.

Veelgestelde vragen over de LG RH80T2AP6RM

De LG RH80T2AP6RM heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 61 cm

De LG RH80T2AP6RM heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG RH80T2AP6RM is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG RH80T2AP6RM is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de LG RH80T2AP6RM heeft de volgende gebruiksgemak opties: Resttijdindicator.

De LG RH80T2AP6RM heeft de volgende merkspecifieke functies: LG SensorDry. 

De LG RH80T2AP6RM geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG RH80T2AP6RM weegt 48 kg.