1. wasmachines
  2. Whirlpool W6 D83WB EE

Whirlpool W6 D83WB EE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool W6 D83WB EE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool W6 D83WB EE

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 65,6 cm diepte

Gewicht

50,5 kg

Aansluitwaarde

850 W

Omschrijving van de Whirlpool W6 D83WB EE

Met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger kun je energiezuinig kleine en grotere ladingen was drogen, ideaal voor een huishouden van 2 of 3 personen. Dankzij de 6th Sense technologie hoef je je nooit zorgen te maken dat je wasgoed te lang droogt. De vochtigheidssensoren meten nauwkeurig de vochtigheidsgraad van je kleding en passen automatisch de programmaduur aan. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Met de SoftMove technologie blijft je favoriete trui langer mooi. Deze innovatieve functie past de trommelbewegingen aan op het soort wasgoed, waardoor de stof minder snel slijt. Zo kun je keer op keer genieten van je favoriete kledingstukken. En als je programma klaar is, maar je bent nog niet thuis, maak je geen zorgen. Met FreshCare+ blijft je droge kleding tot wel 6 uur na het droogprogramma fris dankzij de lucht- en trommelbewegingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding gaat ruiken als je niet meteen kunt uitladen. De Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger is niet alleen energiezuinig, maar zorgt ook dat je wasgoed op zijn best blijft.

Pluspunten
  • Minder onderhoud en een lager energieverbruik door de zelfreinigende condensor. De 6th Sense-sensoren passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De SoftMove-droogtechnologie stemt de trommelbewegingen af op het type wasgoed.

Minpunten
  • Je laat het water niet weglopen via een afvoer, dus moet je het condensreservoir handmatig legen. Het stoot 19% vocht uit en is daarom minder geschikt voor een kleine, ongeventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W6 D83WB EE

De Whirlpool W6 D83WB EE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,6 cm

De Whirlpool W6 D83WB EE heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool W6 D83WB EE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool W6 D83WB EE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool W6 D83WB EE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende condensor.

De Whirlpool W6 D83WB EE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool W6 D83WB EE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool W6 D83WB EE weegt 50,5 kg.